Kommunens logo Kommunens logo
Erhvervsbygning i Lyngby-Taarbæk Kommune
 ☰
LYNGBY-TAARBÆK | ERHVERVSFAKTA | Erhvervshus, jobcenter

Ikon, graf Erhvervshus, erhvervsservice & jobcenter

Overvejer du at etablere virksomhed, ønsker du hjælp til udbygning af din eksisterende virksomhed eller har du brug for nye medarbejdere? Her er de nødvendige oplysninger, så du kan komme videre.

Erhvervshus Hovedstaden

Hos dit lokale Erhvervshus får du uvildig sparring og bliver udfordret på din forretnings­udvikling. Sammen stiller vi skarpt på, hvor du skal sætte ind for at skabe vækst. Vi er sat i verden for at hjælpe dig til at skabe kontrolleret vækst i din virksomhed. Vi giver dig det overblik, den viden og de værktøjer du har brug for, til at skabe vækst

Erhvervshusets sparring koster dig ikke andet end din tid. Vi er din uvildige sparringspartner, og vores eneste ønske er at hjælpe med at skabe fremdrift i din forretning. Hos os møder du konsulenter, der har drevet egne virksomheder eller haft ledelsesansvar i nogle af Danmarks største virksomheder.

Vi er din indgang til et stort netværk af private rådgivere. Vi hjælper dig med at finde de helt rigtige kompetencer til at skabe vækst i din virksomhed.

Hvem er du?
Du står i spidsen for en virksomhed, I har overstået opstartsfasen og har brug for kvalificeret sparring til at komme videre.

• Afdæk dit vækstpotentiale
• Indgå i vækstforløb
• Sparring om eksport
• Afdæk dine finansielle behov

Vil du vide mere så kontakt:

Erhvervshus Hovedstaden
Fruebjergvej 3
2100  København Ø
Tlf. 30 10 80 80
www.ehhs.dkJobcenter

Dit lokale Jobcenter hjælper og vejleder i opgaver om rekruttering af nye medarbejdere til såvel almindelige stillinger som projektansættelser og ansættelser med tilskud.
Væksthus - logo
Jobcentret kan desuden hjælpe med en lang række blanketter vedr. løntilskud, frigørelsesattester, ansættelse m.v.

Vil du vide mere så kontakt:

Jobcenter Lyngby-Taarbæk
Toftebæksvej 12
2800  Kongens Lyngby
Tlf. 45 97 30 00
www.ltk.dk


Værktøjskasse